“Bisha” prej metali që kushton 1.7 milionë euro

Kliko per me shume info

Ken Okuyama ka marrë bazën e një Lamborghini Aventador për të krijuar një makinë sportive të jashtëzakonshme që do të prodhohet vetëm në 5 ekzemplarë.

Dizenjuesi i famshëm, i cili ka nxjerrë modele si Ferrari Enzo, pas Kode 57 që zotërohet nga Floyd Mayweather, tashmë do të sjellë Kode 0.

Kliko per me shume info

Çmimi i kësaj makine fantastike është rreth 1 700 000 euro.

Lamborghini Aventador arrin nga 0 në 100 km/h për 2.9 sekonda, por mendohet se Kode 0 mund të jetë edhe më i shpejtë. Kjo është e mundur për shkak të peshës prej 1550 kg dhe formave që ngjajnë me ato të makinave sportive të viteve ’70.

Vetë Okuyama pranon se ky model është një homazh për Lamborghini Countach dhe Lancia Stratos.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.