Bëjeni këtë veprim gjatë pushimeve, “është ilac pa lekë”…!

Kliko per me shume info

Të përqafuar buzë detit, apo të relaksuar në mal, apo dhe në katet më të larta të një ndërtese të qytetit, perëndimi përfaqëson një nga momentet më të pritura të verës, të lidhura me relaksin dhe vetë idenë e pushimeve.

I aftë të tregojë fuqinë e natyrës, perëndimi është një nga fenomenet natyrale më të bukur në botë, në gjendje të transmetojë gëzim dhe qetësi tek njerëzit.

Kliko per me shume info

Efekte që lidhen pjesërisht me kromoterapinë, pra efektet përfituese që kanë ngjyrat në mirëqënien mendore e fizike të personave. Një temë e prekur nga The National Center for Biotechnology Information, sipas të cilit e kuqja e ndezur e perëndimit është e aftë ta bëjë kornizën unike të një mbrëmjeje romantike apo më pak të rëndë nisjen e një jave kaotike, pra, i rëndësishëm për humorin e njerëzve. Sipas kromoterapisë, ngjyrat ndihmojnë trupin dhe mendjen të gjejnë ekuilibrin natyral dhe kanë pasoja fizike dhe mendore në gjendje që të stimulojnë trupin, citon tch. E kuqja e gjallë e një perëndimi mahnitës pra, bëhet një ilaç natyral, i aftë të transmetojë emocion epozitive tek njerëzit

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.