Arrestohet gardianja seksi, kishte marrëdhënie të veçantë me të dënuarin

Një gardiane burgu në Britani ka përfunduar vetë pas hekurave për sjellje jo korrekte me një prej të dënuarve që ajo supozohej të ruante.

27-vjeçarja Chelsea Blackwell, kishte biseduar në telefon të paktën 115 herë dhe kishte shkëmbyer më tepër se 850 mesazhet me Emmanuel Callender-Scott, 22-vjeç.
LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.