Angli, fshihen në bagazh për të kaluar kufirin, arrestohen shqiptarët

Tre shtetas shqiptare shqiptarë mesohet se janë arrestuar në Birmingham të Anglisë, në përpjekje për të kaluar kufirin në mënyrë ilegale.

Sipas policise, shtetasit Eduard Karaj 39 vjeç, ilir Hani 44 vjeç dhe Vullnet Karaj 41 vjeç, u gjetën të fshehur në bagazhin e dy makinave të ndryshme, dhe pritet të burgosen me 18 shtator.

Kliko per me shume info

Ata sipas hetimeve, rezultoi se po ndihmoheshin të kalonin kufirin nga një 46 vjeçar Lee Anderson, i cili ishte dhe shoferi i njërës makinë, Gillian Barker, 47, shoferi i makinës tjetër dhe Jason Cowley, të cilët u arrestuan.

David Fairclough, drejtor i drejtorisë për hetimin e kriminalitetit tha se kjo bandë u përpoq të transportonte shqiptarët me qëllimin për të mbushur xhepat e tyre.

“Është e qartë se kjo bandë u përpoq të organizonte këto përpjekje kontrabandimi për të rregulluar xhepat e tyre, me pak ose aspak mendime për sigurinë e njerëzve”, tha ai.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.