Amerikani nxjerr në shitje “BMW’’ e prodhuar në 1993, çmimi i saj do t’ju shokojë

Kliko per me shume info

Një ‘’BMW’’ të tipit M5 E34, e cila është prodhuar në vitit 1993 është nxjerrë në shitje nga pronari i tij për 130.000 dollarë.

Amerikani ka shokuar të gjithë. Teksa të gjithë pyesin veten se cila është arsyeja e këtij cmimi kaq të lartë, për një makinë të tillë, përgjigjia ishte shumë e thjeshtë. Ngjyra e saj, vetëm dy vetura janë prodhuar me këtë ngjyrë.

Kliko per me shume info

Sipas pronarit, vetura është në gjendje të përsosur me 155.000 kilometra të kaluara. Brenda saj nuk është konsumuar asnjë cigare, si dhe pronari ka ruajtur librin origjinal të udhëzimeve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.