Ai gjeti një zarf mbi shtratin hotelit, u shokua kur e lexoi mesazhin…

Kliko per me shume info

Në turne, ekskursione apo udhëtime tjera shpesh ju rastis që të përdorni shërbimin e hotelerive. Qëndrimi në hotele ka sfidat e veta nisur që nga çmimi, pastërtia, komoditeti dhe shërbimi. Gjithnjë shpresoni që të gjeni jo ndoshta kushte të hoteleve me 5 yje, por kushte të përshtatshme qëndrimi.

Klientët e hoteleve jo rrallëherë ndeshen me surpriza të pakëndshme gjatë qëndrimit në hotele dhe me sa duket njëri prej tyre ka qenë mjaft dinak për ta vërtetuar këtë papërgjegjshmëri.

Kliko per me shume info

Një përdorues i rrjetit social “Reddit” ka ndarë një incident tronditës, sipas tij, që i ka ndodhur në një hotel.

Kur hyra në dhomë, shkruan ai, gjithçka ishte e pastër dhe në vendin e vet.

Ai u shtri për të pushuar dhe papritur dëgjoi zhurmën e një letre në shpinën e tij. Duke u përpjekur të mësonte se nga vinte zhurma dhe ai gjeti nën mbulesën e krevatit këtë shënim që e kishte lënë një mysafir i mëparshëm në atë dhomë.

Nëse jeni duke e lexuar këtë shënim dijeni që pastrueset e hotelit nuk i kanë lëvizur rrobat e shtratit”, shkruante në letër.

Çfarë mund të thoni për këtë rast ? Ndoshta kjo është gjëja më e neveritshme që dikush mund t’u thotë për dhomën që keni paguar para për të qëndruar dhe çlodhur. Kush e di se sa kohë kishte ky shtrat që nuk pastrohej…

Këto lloj historish duhen ndarë me të tjerët në mënyrë që stafi i hotelit të tregohet më i ndërgjegjshëm në detyrat e tij!/JOQ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.