Gjatë shtatzënisë, konsumimi i sheqerit rrit rrezikun për…

Konsumi i lartë i sheqerit gjatë shtatzënisë mund të rrisë rrezikun e alergjisë dhe astmës alergjike te fëmijët. Disa hulumtime kanë treguar një lidhje midis konsumimit të lartë të pijeve me sheqer dhe astmë te fëmijët.

Megjithatë marrëdhëniet ndërmjet sasisë së sheqerit marrë nga nëna gjatë shtatzënisë dhe alergjisë e astmës te pasardhësit janë studiuar shumë pak.

LEXO EDHE:  Smogu SAHARIAN pushton Shqipërinë! Re të kuqe mbushin qiellin, Tirana zgjohet e ALARMUAR
Kliko per me shume info

Nga një studim i kryer, rezultoi se nënat që marrin më shumë sheqer kishin një rritje me 38 për qind të rrezikut për shfaqjen e alergjisë te fëmijët.

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here