“Foto që do të shkaktonte Luftën e Tretë Botërore”, ai ishte një keqkuptim?!

Vizita në Francë e Presidentit Donald Trump dhe bashkëshortes së tij Melania Trump edhe pse ka ndodhur disa dite me pare vazhdon të komentohet gjerësisht në media dhe rrjetet sociale.

Diten e sotme në internet po qarkullon një fotografi e dy çifteve presidenciale duke darkuar në një restorant në kullën “Eiffel”.

Kliko per me shume info

Të ulur në tavolinë, Donald Trump në krah me bashkëshorten e Presidentit Emmanuel Macron dhe përballë tyre respektivisht partnerët, Melania ka vendosur dorën mbi këmbën e Macron gjatë pozës për një fotografi.

Kjo foto ka marrë “lumë” komentesh në Twitter, teksa një nga përdoruesit e këtij rrjeti shkruan se kjo ështe “fotografia që do të shkaktonte Luftën e Tretë Botërore”.

Por askush nuk mund ta dalloje me saktesi situaten duke lene te hapur mundesine qe gjithcka te jete nje keqkuptim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.