Apple zhgënjen fansat, ja lajmi më i fundit për iPhone 8

Telefoni më ë zgjjuar i krijuar së fundmi, dhe që mezor po pritet në treg, është iphone 8. Së fundmi “Fast Company” shkruan se ai mund të vonohet për shkak të problemeve me software-in.

Fast Company nëpërmjet një raporti përshkruan situatën brenda Cupertinos, një nga më të tensionuarat në vitet e fundit.

Kliko per me shume info

Duket se pajisja e re e Apple është goditur nga problemet e softëare që kanë të bëjnë në veçanti me dy risitë e telefonit, sensori i njohjes së fytyrës 3D dhe ushqimi me Ëireless.

Sipas kësaj faqe, është përditësimi i sistemit operativ, iOS 11.1, që do të plotësojë përfundimisht iPhone8, dhe t’i japë mundësinë përdoruesit ta shfrytëzojë 100%.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.