Nuk është stresi apo ankthi, zbulojeni se çfarë sëmundje keni nëse zgjoheni gjithmonë natën në të njëjtën orë

Ju ka ndodhur të zgjiheni cdo natë në të njëjtën orë?

Shpesh fajtor bëjmë ankthin apo stresin, por nuk është kjo. Mjekësia tradicionale kineze (TCM) mund të ketë një shpjegim dhe një zgjidhje për ju. Çdo organ ka orën e tij biologjike, ndaj ekziston dhe një kohë optimale për çdo aktivitet. Për shembull mëlçia e ben punën më të madhe natën, kur pastron gjakun dhe mushkëritë nxjerrin toksinat, ndërkohë një organ tjetër mund ta ketë kulmin e aktivitetit gjatë ditës.

Kliko per me shume info

Arsyeja pse zgjoheni në mes të natës mund të jetë simptomë e një problemi shëndetësor ndaj mos e neglizhoni.
Nëse zgjoheni midis orës 1 dhe 3 të mëngjesit mëlçia juaj mund të ketë probleme në përpunimin e mbeturinave.
Zgjimi ndërmjet 3 dhe 5 A.M është një tjetër shenjë e trazirave emocionale. Hidhërimi dhe trishtimi, në veçanti, lidhen me mushkëritë. Gjatë këtyre orëve, mushkëritë pastrohen vetë nga toksinat.
Për këtë, në qoftë se ju zgjoheni duke u kollitur, mund të jetë shenjë se mushkëritë tuaja kanë probleme të pastrimit të toksinave.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.