Pesë minuta mjaftojnë për stomak të rrafshët me këtë ushtrim

Kliko per me shume info


Stomaku i rrafshët është ëndërr e një numri të madh femrash, ndërkaq veç ushtrimeve të rregullta cardio dhe ushqimit të drejtë, në rutinën tuaj të fitnesit është e nevojshme të përfshihen edhe ushtrimet efikase të stomakut.

Ekspertja e Fitness guru, Zuzka Light është e njohur për muskuj të përsosur të stomakut, ndërkaq për të gjithë miqtë besnikë, ka përgatitur video të re pesëminutëshe në të cilën paraqiten ushtrimet e stomakut të cilat mund t’i bëni edhe në shtëpi, edhe në palestër.

Kliko per me shume info

Ushtrimet të cilat duhet t’i përfshini në fit rutinën tuaj.

Kliko per me shume info
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here