Nesër dhe pasnesër Tirana pa drita, ja zonat ku do të ketë ndërprerje

Operatori i Sistemi të Shpërndarjes bën me dije se nesër dhe pasnesër në këto zona të Tiranës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Si pasojë e remonteve në rrjet ndërprerje do të ketë në datën 15 maj, nga ora 09:00-13:00: Pa energji do të jenë zonat: Bonifikimi, Paskuqan, Privat (Tulla, Interlines, Bonifikimi), Autostrada1, Drejtoria e karburanteve, Privat (EuroDrin, kaso, Skenderi), Yrshek, Domje, Serat Babë Rexha, Unaza e Re / Yzberisht, Rr. Qelqit (Kombinat).

LEXO EDHE:  Hekurudha Tiranë-Durrës, hapet faza e parë e parakualifikimit për kompanitë.
Kliko per me shume info

Zona Kashar ( pjesërisht), Yrshek, Fushë Mëzez, Ish Rruga Ura, Zona Bregut të lumit, Laknas, Fusha Misto Mames, Zona pranë Kmy (pjesërisht), 3 Heronjte, Privat (Algrec).

Bërxullë, Domje, Bathore, Ujësjellësi Kamëz, Qerekë, Tapizë, Pompat Tapizë, Breg Lumi, Reparti Ushtarak, Laknas (pjesërisht), Pompat e Antibiotikut, Privat/ Alumin, Everest, Laknas, Frutikultura, Bregu Lumit , Çekrezë, Kasale, Parafabrikatet Kamëz, Valias.

LEXO EDHE:  Hekurudha Tiranë-Durrës, hapet faza e parë e parakualifikimit për kompanitë.

Dhe ditën e hënë më datë 16 maj, punime nga ora 09:00 deri në orën 13:00:

Pa energji do të jenë zonat: Bonifikimi, Paskuqan, Privat (Tulla, Interlines, Bonifikimi), Autostrada1, Drejtoria e karburanteve, Privat (EuroDrin, kaso, Skenderi), Yrshek, Domje, Serat Babe Rexha, Unaza Re / Yzberisht, Rr. Qelqit (Kombinat). Zona Kashar( pjesërisht), Yrshek, Fushë Mëzez, Ish Rruga Ura, Zona e Bregut të lumit,

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here