Prostitucioni në vitin 1969, si iu kërkuan punë dy femra, dy oficerëve në këmbim të seksit

Një dëshmi për prostitucionin në vitet e diktaturës komuniste dhe si funksiononte vjen nga Arkivi i Ministrisë së Brendshme.

Kastriot Dervishi, ish-drejtor i Arkivës ne Ministrine e Brendshme ka publikuar në “Facebook” një dokument që flet për një çështje që po hetohej:

Kliko per me shume info

1969/Prostitucioni në Tiranë dhe implikimi i disa zyrtarëve
Në vitin 1969 organet e prokurorisë me një farë droje zhvilluan hetime në lidhje me një grup prostitutash në Tiranë dhe klientët e tyre. Pavarësisht se me Kodin Penal këto veprime dënoheshin, historia e këtyre ngjarjeve ngeli vetëm në akte zyrtare, pasi askush nuk u dënua, madje femrat u përdorën e keqpërdorën nga regjimi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.