Ngjarja shokuese/ Nënat detyrojnë fëmijët e tyre të kryejnë marrëdhënie. Nuk do t’a besoni shkakun! (Video)

Nënat detyrojnë fëmijët e tyre të kryejnë marrëdhënie seksuale vetëm për para.

Kjo ngjarje e tmerrshme është zbuluar nga një dokumentar, me një agjent të fshehtë në Filipine.

Kliko per me shume info

 

Stacey Dooley Heton ka investiguar ngjarjen me një agjent të fshehtë, i cili ka mbledhur prova për dy motra që i përdornin fëmijët për prostitucion.
Forcat e policisë kanë bërë një operacion në mënyrë që ato të arrestohen për këtë krim të rëndë që kanë bërë ndaj tyre.
Në disa skena, zbulohet se ato i përdornin edhe fëmijët e moshës 5-vjecare për të marrë para. Ndërkohë, ato kanë mohuar gjithcka dhe thonë se fëmijët kanë bërë gjëra që prindërit nuk mund ti kontrollojnë.
Stacey ka shumë vite që merret me zbulime të tilla, dhe falë agjentit Mike kanë bërë të mundur arrestimin e tyre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.