Jeni një grua e mençur apo e ndjeshme? Ja dallimet me tyre!

1535
Kliko per me shume info

Një studim së fundmi dallon dy tipe bashkëshortesh, ato të ndjeshmet dhe të mencurat. Cilat jeni ju?
Për t’a kuptuar, lexoni dallimet:
1 – Kur burri i saj bën ndonjë gabim, një grua e ndjeshme ia përkëdhel fytyrën dhe i thotë, “të kam thënë se s’bën”…
– Ndërsa një grua e mençur e mbështet, përpiqet t’ia rikthejë buzëqeshjen dhe ndonjëherë aktron sikurse asgjë s’ka ndodhur.
2 – Një grua e ndjeshme i merr “frerët” në një situatë krize dhe e mëson burrin e saj si duhet t’i bëjë gjërat.
– Një grua e mençur thjesht ia tregon atij kahun e drejt dhe e mbështet drejt qëllimit të tij për t’i përmbushur synimet.
3 – Një grua e ndjeshme gjithmonë i mëson fëmijët e saj matematikë, me mendimin se ata asnjëherë nuk mund të bëhen të suksesshëm pa atë lëndë.
– Një grua e mençur e kupton se çdonjëri nga fëmijët e saj është unikë dhe i inkurajon ata të bëjnë çfarëdo që i bën ata të lumtur.
4 – Një grua e ndjeshme dëshiron ta ndryshojë botën dhe çdo njeri rreth saj.
– Një grua e mençur përpiqet ta ndryshojë vetveten dhe i pranon tjerët ashtu siç janë.

Kliko per me shume info
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here