Google bën gati “Assistant”-in për sistemin operativ iOS

Diskutimet rreth asaj se cili është asistenti kryesor me zë kryesisht bëhen në relacionin Google – Apple dhe zgjedhjen e tyre “Assistant” dhe “Siri”.

Google “Assistant” fillimisht mund ta përdorin vetëm pronarët e telefonave të mençur Google Pixel, derisa prania e tij do të përhapet edhe në pajisjet tjera që punojnë në Android.

Kliko per me shume info

Asistenti i Google është i njohur si zgjidhje e shkëlqyeshme, i cili në Android mundëson me të vërtetë përvojë të jashtëzakonshme në menaxhimin dhe përdorimin e pajisjes.

Android Police shkruan se sipas informacioneve ende të pakonfirmuara në konferencën e sivjetme I/O Google do të prezantojë aplikacionin “Assistant” për sistemin IOS të Apple.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.