Danjeli: Po s’fituam Big Brother-in, do punojmë me dy turne

Fotinia dhe Danjeli bëjnë shpesh plane për jetën e tyre pas daljes nga shtëpia e Big Brother.

Ishte Fotinia ajo që e hapi këtë diskutim ditën e sotme, duke nisur të mendojë se çfarë ata do të bënin nëse do të fitonin çmimin e madh.

Kliko per me shume info

Por Danjeli e ndërpreu duke i thënë se edhe nëse nuk do të arrijnë ta fitojnë këtë çmimin sërish do ta gjenin një zgjidhje. “Nuk ka problem që na ndal”, thotë ai.

“Do e gjejmë një rrugëzgjidhje. Mund të punojmë edhe me dy turne, e stakojmë trurin 2-3 vjet”, i thotë Danjeli Fotinisë.

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here