BBA 9, Fiorentina-Olsit: Më ke lënë pas dore…!

Olsi dhe Fiorentina kanë pasur shpesh herë debate në javët e kaluara, po këtë javë marrëdhënia mes tyre ka rënë në qetësi.

Fiorentina e ka vënë re këtë fakt dhe kërkon të dijë nga Olsi se çfarë po ndodh me të gjatë kësaj jave.

Kliko per me shume info

“Më kë lënë pas dore këto ditë, nuk e di çfarë ke, ke rënë në mendime”, i thotë Fiorentina, Olsit. Ky i fundit i thotë se kjo ka ardhur se është për shkak se është për herë të katërt në nominim, por kjo nuk është arsyeja e vetme.

“Nuk të kam lënë pas dore, por kam rënë në qetësi se po vëzhgoj situatat, nuk kam kohë të merrem me gjëra kot, kot nuk bëj dot asgjë. Në qetësi ka rënë gjithë shtëpia , jo vetëm unë, boll na janë thartuar trutë”, shprehet ai.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.