WhatsApp ka një lajm të rëndësishëm për ju

Jeni duke folur për shefin dhe, mesazhin që do t’i dërgonit mikeshës, ja dërgoni pikërisht shefit?! Nuk po shkojmë më larg, sepse me siguri që këtij të fundit mund t’i keni dërguar edhe mesazhin ‘ftues’ që kishit bërë gati për burrin…

Sido që të ketë qenë situata, tani, në Whatsapp do të keni një zgjidhje. Shumë shpejt, ky aplikacion që përdoret tashmë nga të gjithë, do të lejojë fshirjen e mesazheve të dërguara, brenda 5 minutave.

Kliko per me shume info

Nëse pendoheni për atë që keni shkruar, dhe marrësit ende nuk I ka mbërritur, keni mundësinë ta fshini ose ta ndryshoni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here