Blen byrek me spinaq në Elbasan, qytetari vë duart në kokë nga ajo që sheh

Shpeshherë marrim këshilla që të mos konsumojmë ushqime nga fast-food-et apo byrektoret, e megjithatë ndonjëherë kur je në hall dhe ndodhesh gjithë ditën jashtë shtëpisë detyrohesh të ushqehesh me ushqime të shpejta.
Kush është qyteti i çudirave në Shqipëri?

Ndoshta pa shumë mundim mund të thoni që është Elbasani, por edhe qytetet e tjera nuk janë më mbrapa në vendin tonë.

Kliko per me shume info

Një qytetar ka blerë byrek në një byrektore në Elbasan, por ka shtangur nga ajo që ka gjetur brenda tij, një vidhë. Si për habi byreku ka qenë më spinaq i cili përmban vlera ushqyese me hekur, por që të dalë një vidhë hekuri brenda tij, këtë as Popei Marinari nuk e kishte parë.

Përshëndetje JOQ! Bleva byrek në një byrektore këtu pranë universitetit në Elbasan dhe siç duket kishte më tepër hekur se sa spinaq.

Po ta shikoni me vëmendje vidhën ka ngjyrën e ndryshkut. Se çfarë po hamë një dreq e di. Ndërkohë më poshtë keni edhe videon nga kamerat e dyqanit pasi ika nga byrektorja që kanë kapur momentin kur e zbuloj vidhën në byrek,”

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here