Big Brother/ Musa habit Donën: Kam një fëmijë!

Një rrëfim shokues vjen nga një banorë i shtëpisë më të famshme në Shqipëri. Bëhet fjalë për Musan. Ai bashkë me Donën, nuk e njohin dhe aq mirë njëri-tjetrin. Teksa fliste me partneren e tij, Musa i rrëfen asaj ka një fëmijë.

“Po të të them që kam një fëmijë si do e marrësh”, pyet Musa, Donën, e cila ngelet e habitur me këtë pyetje dhe serish nuk ka një përgjigje se si do të reagonte.
Por kjo pyetje provokuese, duket se ka diçka të vërtetë dhe këtë e tregon vetë Musa. “Ish-e dashura ime më tha se priste një fëmijë, i thashë që nuk mund të mbaja përgjegjësi”, tregon Musa, duke shtuar se “Ajo më pas e kishte hequr fëmijën”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.