Big Brother, dalin në shesh të vërtetat “tronditëse”, banori: Kam një fëmijë, por…

0
8
Kliko per me shume info

Dona e Musa po e forcojnë gjithnjë e më tepër lidhjen e tyre, por duke përfituar se nuk e njohin edhe aq mirë njëri-tjetrin, Musa e provon Donën për ta njohur më mirë.

“Po të të them që kam një fëmijë si do e marrësh”, pyet Musa, Donën, e cila ngelet e habitur me këtë pyetje dhe serish nuk ka një përgjigje se si do të reagonte.

Por kjo pyetje provokuese, duket se ka diçka të vërtetë dhe këtë e tregon vetë Musa. “Ish-e dashura ime më tha se priste një fëmijë, i thashë që nuk mund të mbaja përgjegjësi”, tregon Musa, duke shtuar se “Ajo më pas e kishte hequr fëmijën”.

Kliko per me shume info
Kliko per me shume info
Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here