Punëson aktorin për të testuar të fejuarën, reagimi i saj ia ngrin në fytyrë buzëqeshjen

Një i ri e ka vendosur veten në një pozitë mjaft të vështirë kur mendoi t’i bënte një “lojë” të dashurës për të ditur nëse ajo do e tradhtonte apo jo.

Me anë të programit “To catch a cheater”, ai punësoi një aktor, i cili u bë trajner personal i stervitjes dhe menjëherë filloi nga puna.

Ai filloi që ta prekte atë, duke i bërë dhe disa ushtrime. Nga ana tjetër, teksa shihte gjithçka, djali nuk priste që vajza ta lejonte të prekej dhe fërkohej nga ai.

Kliko per me shume info

Menjëherë pas kësaj, ai ka deklaruar se marrëdhënia e tyre do të jetë e komplikuar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here