Prerja 50 Euro, ky është fakti interesant që nuk e keni ditur për kartmonedhën e re

1
Kliko per me shume info

Kartëmonedha e 50 eurove është më e shpeshta dhe paraqet 45 përqindëshin e parave në qarkullim.

Banka Qendrore Evropiane njoftoi se më 4 prill në qarkullim do të dalë kartëmonedha e re prerje e 50 eurove.

Kartëmonedhat e re është e katërta nga seria Evropa. Para saj ishin ato të 5, 10 dhe 20 eurove, të cilat tashmë janë në qarkullim.

Kjo seri ka veçori të sigurisë së lartë, ndërsa ka një portret të Evropës – figurës nga mitologjia greke – që është edhe si hologram kur e shikoni në dritë.

Kliko per me shume info
Kliko per me shume info
Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here