Nishani dekreton shkarkimin e Tahirit dhe emërimin e Xhafajt

Nishani ka dekretuar shkarkimin e Saimir Tahirit si ministër i Brendshëm dhe të emërojë në këtë detyrë, të propozuarin e Edi Ramës, Fatmir Xhafaj.

Dekreti i shkarkimit:

Kliko per me shume info

Presidenti Nishani dekreton shkarkimin e ministrit të Punëve të Brendshme, z. Saimir Tahiri

DEKRET PËR SHKARKIM MINISTRI

Në mbështetje të nenit 93 dhe 98, pika 1 të Kushtetutës, me propozim të Kryeministrit,

LEXO EDHE:  Në kërkim për lidhjet e drogës me Habilajt, ja ku u pa për herë të fundit ish-kryepolici i Vlorës

D e k r e t o j

Neni 1

Zoti Saimir Tahiri, ministër i Punëve të Brendshme, shkarkohet nga kjo detyrë.

Neni 2

Ky dekret hyn në fuqi menjëherë.

Nr. Dekretit 10079

Tiranë, më 19 Mars 2017

PRESIDENTI I REPUBLIKËS

BUJAR NISHANI

Dekreti i emërimit:

Presidenti Nishani dekreton emërimin e ministrit të Punëve të Brendshme, z. Fatmir Xhafaj

DEKRET PËR EMËRIM MINISTRI

Në mbështetje të nenit 93 dhe 98, pika 1 të Kushtetutës, me propozim të Kryeministrit,

LEXO EDHE:  Durrës, burri gjendet i varur në magazinë

D e k r e t o j

Neni 1

Zoti Fatmir Xhafaj, emërohet ministër i Punëve të Brendshme

Neni 2

Ky dekret hyn në fuqi menjëherë.

Nr. Dekretit 10080

Tiranë, më 19 Mars 2017

PRESIDENTI I REPUBLIKËS

Kliko per me shume info

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here