E vërteta e djalit seksi me tatuazhe që hyri mbrëmë në Big Brother, para disa muajsh ai…

Kliko per me shume info

Ai është Damiano Agalliu dhe është një nga konkurentët më simpatike të këtij Big Brother-i. Damiano jeton në Suedi dhe ra në syrin e të gjithëve për shkak të tatuazheve të veçanta në pjesë të ndryshme të trupit.

Por kush është Damiano Agalliu?

Kliko per me shume info

Damiano është një i ri shqiptar që jeton në Suedi, por shumë atdhetar dhe gjithmonë mendje e zemër kah Shqipërisë. Megjithëse ai jeton prej vitesh jashtë është shumë i lidhur me vendin e tij. Para disa muajsh Damiano shkroi pranë JOQ për të treguar jetën e tij të vështirë që ka pasur në Tiranë, e cila ishte edhe arsyeja kryesore që e bëri të emigronte.

Ky është mesazhi i Damianit pranë JOQ:

Më thoni pak pse unë ika nga Shqipëria në Suedi kur isha fëmijë, sepse në vitin e parë në gjimnaz, unë isha me një mesatare 9.7 dhe nuk kisha as lekë as miq që të vazhdoja shkollën. Ëndrra e prindit tim që unë të bëhesha mjek u shua. Pse ika unë? Për një të ardhme më të mirë. Ka njerëz që thonë “të punojë siç bëjnë të gjithë në Shqipëri”. Po mirë e gjen një punë, ku paga mesatare është 200 mijë lekë. Çfarë blen me 200 mijë lekë, si e shtyn muajin?”

Gjithashtu Damiano ka dërguar edhe video, të cilat tregojnë momente të jetës së tij në Suedi. Ndërsa kur ishte më i vogël, kërkonte të përshëndeste të gjithë me miqtë e tij suedezë (video 1), vetëm 3 muaj më vonë kërkoi të jepte këtë mesazh për të gjithë shqiptarët (video 2).

Kliko per me shume info
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here