Banori i Big Brother i habit të gjithë: Edhe 6 ditë jemi këtu!

Teksa diskutonin së bashku, Danjeli dhe Ervini prekën çështjen e daljes nga shtëpia dhe për këtë gjë Danjeli ndjehej i frikësuar kur thotë se i kanë mbetur edhe 6 ditë qëndrimi.

“Sot është dita e tretë, ndërsa unë mendoj se këtu do të qëndroj edhe 6 apo 7 ditë”, thotë Danjeli, pa dhënë detaje pse mendonte kështu.

Kliko per me shume info

Por më tej, ai thotë se janë në një Big Brother ku në qendër është dashuria, por ata janë të ndarë dhe pa vajzat nuk mund të shkojnë shumë gjatë, sipas tij.

“Ne duhet të japim maksimumin që xhami të hapet dhe të bashkohemi me vajzat”, reagon Ervini.

Fituesi i këtij edicioni të 9 të Big Brother do të jetë një çift, ndërsa për banorët, djemtë dhe vajzat që qëndrojnë të ndarë, do të vendosë publiku për krijimin e çifteve të reja. Mbetet e gjitha për t’u parë se si do të shkojë më tej aventura e tyre në këtë Big Brother.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.