Zhysni këmbët në uthull molle 30 minuta në ditë, efekti befasues

Uthulla e mollës, gjithnjë efektive për trajtimin e problemeve shëndetësore, por mund të përdoret edhe për pastrim shtëpiak. Një nga ato infeksione që mund të trajtohen me uthull molle, janë ato të kërpudhave të këmbëve, por edhe të thonjve.
Kjo vajzë e ka provuar këtë metodë dhe i dha rezultate, duke larguar ekzemat në lëkurën mes gishtërinjve. Por edhe problemet në mes të thoit mund të jenë shumë të dhimbshm, shkruan Shije. Ndaj, një nga zgjidhjet më të mira, mund të jetë zhytja e këmbëve në uthull molle për 10 deri në 30 minuta në ditë, për rreth 1 muaj, deri sa të largohet i gjithë infeksioni në lëkurë.

Nëse uthulla ju shkakton një ndjesi të pakëndshme, mund ta holloni pak me ujë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here