Zbulohet tastiera e së ardhmes me dizajn të jashtëzakonshëm

Njerëzit shpenzojnë një kohë të konsiderueshme në tastierat e tyre të konpjuterëve.

Eshtë shumë e rëndësishme që tastiera të ketë një dizajn të përshtatshëm, gjë që na bën më të lumtur dhe më produktivë.
Një kompani amerikane ka shpenzuar dy vite e gjysmë duke dizajnuar një tastierë, duke përdorur teknika të ndryshme si modelimi 3D, inxhinierinë elektrike, printimi 3D e metoda të tjera.

Kliko per me shume info

Tastiera është e dizajnuar për t’ju përshtatur sa më mirë pozicionit të duarve dhe gishtave nëpër shkronja. Butonat janë të ndërtuara në mënyrë të veçantë secili, gjithnjë duke pasur në mendje pozicionin e secilit gisht në tastierë gjatë shkrimit.

Kompania ‘Keyboardio’ thotë se tastierën e cila ende nuk është prodhuar në seri, e kanë provuar disa gazetarë, programerë e njerëz të profesioneve të tjera të cilët e kanë tastierën ‘shok’ kryesor në punë.

Çmimi i produktit është 329 dollarë amerikanë dhe mund të blihet në internet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here