“Gmail” ndërpret shërbimin për Windows XP dhe Vista

Posta elektronike “Gmail” do të ndalojë ofrimin e shërbimeve për dy versionet e vjetra të sistemeve të operimit, XP dhe “Windows Vista”.

Ndërsa përdoruesit e “Chrome 53” dhe versioneve më të vjetra do të dërgohen në një version më bazik të “Gmail” duke filluar që prej muajit dhjetor.

Kliko per me shume info

Këto vendime vijnë si pasojë e dobësive në sistemin mbrojtës nga sulmet e jashtme.

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here