Videoja e këtij mësuesi po thyen rrjetin

Një mësues ne nje shkolle fillore në Shtetet e Bashkuara ka marrë statusin “mësuesi më i veçantë në botë” pas këtij xhesti që bën me nxënësit e tij.

Barry White Jr, një mësues anglishteje në Shkollën Elementare Ashley Park në Karolinën e Veriut, ka krijuar një rutinë dhënie duarsh me nxënësit e tij që duket se i bën të vegjlit më të lumtur.

Kliko per me shume info

Mësuesi me secilin nxënës ka një stil të ndryshëm dhënie duarsh që të kujton festimet e futbollistëve me njëri-tjetrin pasi bëjnë gol.

Çdo mëngjes Barry e bën këtë ritual me nxënësit përpara se ata të futen në klasë. Fëmijët e moshës 10-11 vjeç shfaqen të qeshur dhe të lumtur me xhestin e profesorit të tyre.

“Çdo stil i dhënies së dorës bazohet në personalitetin e studentit dhe kryet për të përforcuar marrëdhënies student-mësues,” tha Barry.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here