Emocionuese/ Kur ‘’Vallja e Tropojës’’ ‘’digjet’’ në Kinë (Video)

Një video që ka prekur cdo shqiptar pasi e ka parë, është vallja e Rugovës në Kinë. Është një valle shqiptare e kërcyer në Tajvan, ku siç duket kinezët kanë mësuar më së miri një nga traditat tona më të vyera. Urojmë që këto tradita të tejçohen edhe te brazat e rinj në Shqipëri dhe kudo ku ka shqiptarë.

Valle shqiptare në Tajvan të Kinës.

Posted by Radio Ejani on Montag, 13. Februar 2017

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here