Thashethemet kanë shkaktuar ‘’trazira’’ tek publiku, BigBrother pranë fillimit, komentuesja një lutje për Arbanën

Big Brother 10 është në prag të fillimit. Disa muaj më parë u treguan disa detaje për këtë reality shou, mes të cilave ishte se do të ketë çifte. Ky lajm lumturoi, publikun, derisa thashethemet treguan se në program do të kishte një pjesëmarrës nga Serbia, i cili ishte i fejuar me një vajzë shqiptare.Tashmë kanë nisur lutjet drejt Arbanës.
Dikush në Instagram i shkruan: “Arbana kur po fillon BB10 Albania, të lutem banorët të jenë shqiptarë të gjithë!”A do ta konsiderojë Arbana këtë koment dhe a është i vërtetë lajmi i pjesëmarrjes së djalit nga Serbia?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.