Tentoi të dërgonte 3 shqiptarë në Angli, dënohet me burg rumuni

Gjykata britanike ka dënuar një 37-vjeçar nga Rumania pasi akuzohet se tentoi të fustë tre shqiptarë nga Francë në Britani.
Bëhet fjalë për shtetasin Vasile-Viorel Grosu, për të cilin gjykata ka dhënë dy vjet burg ndërsa ai ka thënë përpara trupit gjykues se nuk e dinte se kjo ishte e paligjshme, dhe se oferta i ishte bërë nga një shtetas bullgar.
Ai tha se shuma për të kaluar 3 shqiptarët, dy gra dhe një burrë, ishte një shumë e konsiderueshme.
Shqiptarët u gjetën të fshehur në kamion të mbuluar me batanije, më pas ata u dëbuan përsëri në Shqipëri më 6 nëntor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here