A është ky telefoni që do të heqë nga qarkullimi iPhone dhe Samsung?!

Duket se kompania Snapchat së shpejti do të nxjerrë në treg një telefon që do të jetë një dizanj kaq me stil sa do ju bëjë të harroni iPhone apo Samsung.

Mediakix ka imagjinuar si mund të duket telefoni i ardhshëm i Snapchat dhe padyshim që ngre cilësinë e lojrave në fotografi. Koncepti i tyre përfshin kameran 360 gradë, duke hapur kështu një botë me mundësi, filtra të ndryshëm dhe Bitmoji.

Kliko per me shume info

Megjithatë, para se të entuziasmoheni, ju informojmë që ky është thjesht një spekulim, pasi si Snapchat dhe Apple janë mjeshtra në mbajtjen e sekreteve…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.