Gruaja la të birin pa iPhonin e tij një vit, e pabesueshme ajo çfarë ndodhi me djalin

Varësia ndaj smartphoneve është bërë një problem fenomenal. Një rast shumë mahnitës është rrëfyer së fundmi. Një grua, e shqetësuar se djali i saj shpenzonte shumë orë në rrjetet sociale me iPhonen e tij, arriti që për një vit t’ia hiqte krejtësisht telefonin fëmijës së saj.

Pas një viti pa telefon, gruaja ka vetëm këtë për të thënë: O zot jam e mahnitur, e shokuar nga ndryshimi që pësoi im bir. Pas 7 javësh filloi të bëhej më llafazan, më social, mësonte më shumë dhe kishte më shumë shokë. Unë besova te ndryshimi i djalit tim dhe ai erdhi. Inkurajoj çdo mama që të paktën një ditë në javë, t’ia heqë fëmijës smartphone, ai po na i shkatërron fëmijët pa e vënë re ne.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here