Studiuesit këshillojnë, konsumoni akullore çdo mëngjes, sepse…

Studiuesit së fundmi kanë këshilluar pacientët e tyre për konsumimin e akullores cdo mëngjes. Sipas tyre, aftësia e saj kuruese qëndron tek truri juaj, duke e bërë të funksionojë shumë më mirë. Të paktën kështu flasin studiuesit japonezë.

Giosichiko Koga, profesor në Universitetin e Tokios, bëri eksperimentin e mëposhtëm: Ai i tha një grupi studentësh për të ngrënë akullore sapo të zgjoheshin, disa të tjerëve asnjë gjë dhe një grupi tjetër, u tha të konsumonin vetëm ujë.
Grupi që hëngri akullore dha rezultate shumë më të mira dhe të shpejta, kur u pyetën për të zgjidhur disa probleme, ndërsa grupet e tjera nuk kishin të njëjtat rezultate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.