Skandali në Itali, shqiptari tërheq ish-gruan zvarrë dhe e kërcënon me jetë

Policia italiane ka vënë në pranga një 36-vjeçar, shtetas shqiptar, pasi ka kërcënuar me jetë ish-gruan e tij. Policia njofton se shtetasi, identiteti i të cilit nuk është bërë i ditur, e ka kërcënuar disa herë ish-gruan e tij, edhe pse ndaj saj janë lëshuar dy urdhra mbrojtjeje, një në korrik dhe një në tetor.
Por pavarësisht kësaj, ai e ka gjetur ish-gruan edhe në qytezën e Fidencës. Ai ka hyrë në punën e saj dhe e ka tërhequr zvarrë duke e kërcënuar se do ta vriste.
Falë ndërhyrjes së kolegëve dhe të policisë, shqiptari është neutralizuar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.