Shokuese! Gomari tenton të përdhunojë të zotin (Video)

Ngjarje nga më të tmerrshmet raportohen cdo ditë. Së fundmi, një video në YouTube tregon sesi një gomar i afektuar seksualisht ndaj një njeriu gjysmë të zhveshur, tenton ta përdhunojë. Gomari tenton që të dhunojë të zotin, përderisa ai përpiqet që t’i shpëtojë tentativave të gomarit.
Shkenca e psikiatrisë njeh një sëmundje seksuale që quhet zoofilia.
Zoofilia është bashkim i dy fjalëve greke, zoo që do të thotë kafshë dhe philia që do të thotë dashuri/intimitet.
Njerëzit me sëmundjen e zoofilisë janë të fiksuar seksualisht pas kafshëve, apo në ndonjë kafshë të caktuar.
Por shkenca ende nuk ka ndonjë emërtim përkatës për kafshët e “fiksuar” seksualisht pas njerëzve.
Mbase pas këtij incidenti me gomar shkenca do të shpikë ndonjë emërtim të ri, siç mund të jetë “homofilia”. Homo nga latinishtja do të thotë njëri, dhe philia nga greqishtja, intimitet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.