“Selfie Stick” del nga moda, ja mënyra më e re për të bërë foto përfekte

Shkopi për “Selfie” duket se ka dalë nga moda. Së fundmi është publikuar një pajisje tjetër për ata që janë të fiksuar pas fotove.

Pajisja e re është quajtur “Selfie Feet”. Kjo pajisje vendoset me një magnet në këmbë, dhe e cila kontrollohet me anë të një telekomande, përmes Bluetooth.

Zhvilluesit e kësaj pajisje kanë thënë se kanë dashur që të krijojnë një pajisje e cila do të ofronte një mundësi për të bërë “selfie”, në të cilat imazhe do të donim të kishim të fotografuara edhe duart.

Kliko per me shume info

Veç kësaj, thuhet se shkopinjtë për “selfie” janë të ndaluara në disa restorante, bare dhe muze.

Çmimi i kësaj pajisje, thuhet se për momentin arrin në rreth 25 dollarë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.