Seks me të dashurën, por… më pas kërkon ndihmë. Njerëzit shijojnë skenën (Foto)

Një ngjarje mjaft e cuditshme dhe e sikletshme është raportuar në Afrikën e Jugut. Mediat lokale thonë se Sasha Ngema, 24 vjeç, po bënte seks me të dashurin e saj të ri, Sol Qoboza, 22 vjeç, në një apartament në Johanesburg, dhe djalit i ngec penisi në vaginën e vajzës. Ajo njihet si spazmë vaginale. Ekspertët thonë se ky në fakt është thjesht një fenomen mjekësor, që ndodh kur vagina kontraktohet shumë dhe nuk e lejon penisin të dalë. Për këtë, u desh të ndërhyjë dhe policia, për të shpërndarë një turmë, e cila ishte mbledhur për të parë një grua dhe dashnorin e saj, që kishin ngecur duke bërë seks në Johanesburg.
Turma ishte e bindur se burri i kishte kërkuar një mjeku popullor që të mallkonte organin gjenital të gruas dhe tani magjia po funksiononte.
Qindra njerëz u mblodhën poshtë apartamentit, për të parë skenën.
Banorët e Afrikës besojnë se magjia – e quajtur muthi – funksionon. Një dëshmitar tha: “Fillimisht menduam se ishin ulërima nga kënaqësia seksuale, por më vonë mësuam se ishte thirrje për ndihmë”.
“E kam thyer derën dhe pashë atë sipër saj. Ajo po kërkonte të lirohej”. Rreth 2 mijë njerëz ishin mbledhur poshtë

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.