Këngëtari i mirënjohur i skenës shqiptare i pranishëm në seancën gjyqësore të Haradinaj

Ramush Haradinaj është përpara gjykatës së Francës, ku pret të marrë vendimin përfundimtar. Pas arrestimit të tij në Francë, shumë kosovarë kanë dal në krahë të tij, ndër të cilëve është dhe i mirënjohuri, Meda. Haradinaj u lirua me kusht ndërsa sot është paraqitur para gjykatës në Francë për t’u përballur me kërkesën e Serbisë për ekstradim.
Ndër personat e pranishëm në sallën e gjykatës është edhe Meda.
Këngëtari edhe më parë kishte bërë thirrje për të protestuar për lirimin e Ramush Haradinajt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.