Rusia paralajmëron e frikësuar: E ardhmja e Trump? Mund të vritet, ose…

Rusia e frikësuar flet për të ardhmen e Trump. Burime të brendshme të Kremlinit për revistën “Foreign Policy”, duke shprehur shqetësmin se Trump mund të vritet ose të rrëzohet me forcë përpara se mandati i tij të mund të përfundojë.
Administrata Trump është kritikuar për lidhjet e saj me Kremlinin dhe presidentin rus, Vladimir Putin, shkruan “International Business Times”.
“Kremlini është krejtësisht i vetëdijshëm se demokratët duan ta përdorin Rusinë për të diskredituar dhe fajësuar Trump, ndërsa elitat republikanë duan të përdorin Rusinë për të ulur disiplinën e Donald Trump.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.