Riatdhesohen 52 shqiptarë nga Hollanda, Belgjika, Luksemburgu

Ditën e sotme, rreth orës 13:30 pritet riatdhesimi i 52 shqiptarëve, të cilët qëndronin me dokumenta të parregullta më Belgjikë, Hollandë dhe Luksemburg. Mësohet se shqiptarët mbërrijnë në Rinas rreth orës 13:30.
Riatdhesimi i shqiptarëve, pas një operacioni të organizuar nga Belgjika në koordinim me Frontex.
Eskorta që do shoqërojë të riatdhesuarut është tërësisht e përbërë nga punonjës të Policisë Kufitare Shqiptare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here