Realiteti/ Femrat para dhe pas moshës 30 vjeçare (Video)

Kur një femër mbush 30, shumë gjëra ndryshojnë për të. Me kalimin e viteve dhe me plakjen, gjërat vërtet ndryshojnë. Bëhemi ndryshe, më të pjekur, madje jo vetëm në kuptimin fizik.
Ndryshe i qasemi jetës, familjes, miqve, shëndetit, parave.
Shprehitë ndryshojnë, kemi përparësi të tjera
Shikojeni videon e cila tregon se si njerëzit ndryshojnë me kalimin e viteve, ndërkaq ne garantojmë që së paku në shumicën e ilustrimeve të theksuara do të gjeni veten.

Kliko per me shume info Kliko per me shume info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Një lutje për jetë, 25-vjeçari ka nevojë për ndihmën e të gjithëve për operacionin e kushtueshëm

Një djalë 25-vjeçar i quajtur Haki Shehu ka nevojë për ndihmën e ...