Rama i kontrollon profilin në Facebook qytetarit që kritikoi policinë

Sigurisht që çdo ditë e më shumë është rritur aktiviteti i Edi Ramës në Facebook dhe në komunikimin me qytetarët.

Madje së fundmi jo vetëm që nuk nguron tu kthejë përgjigje, por ka filluar edhe të futet në adresat përkatëse të tyre dhe t’i kontrollojë ato.
Rasti konkret ka ndodhur me një zotëri, i cili e kritikoi Ramën në lidhje me policët, duke thënë se ata janë superhajdutë, mirëpo Kryeministrit i ka djegur kjo dhe ka kontrolluar menjëherë profilin e tij, ku ka zbuluar se zotëria jeton në Itali dhe menjëherë pas kësaj Rama i shkruan të bëjë kujdes sepse do të arrestohet.joq

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here