Manjani thumbon policinë për super-grabitjen në rrugën e Rinasit

Ish-ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani ka reaguar në Twitter në lidhje me grabitjen e një shume të konsiderueshme parash në aksin rrugor Tiranë-Rinas, duke theksuar se policia dhe armët përdoren për të mbrojtur jetën e qytetarëve.

Manjani ngre pyetjen: Nëse nuk përdoren për këtë qëllim, përdoren për politikë?!

Kliko per me shume info

Manjani: Policët dhe armët duhen për të mbrojtur jetën,pronën dhe paratë e njerëzve. Nëse nuk përdoren për këto, për çfarë tjetër?! Për politikë?!

Policët dhe armët duhen për të mbrojtur jetën,pronën dhe paratë e njerëzve. Nëse nuk përdoren për këto, për çfarë tjetër?! Për politikë?!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.