FOTO/ Del në shitje makina e parë fluturuese, ja çmimi

Një prodhues i automjeteve nga Holanda i ka vënë në treg për herë të parë ndonjëherë makinat fluturuese komerciale.
Prodhuesi “PAL-V”,  i ka krijuar dy lloje të makinave fluturuese “Liberty Sport” dhe “Libery Pionner”.

Këto makina trirrotëshe kanë tri ulëse dhe janë në gjendje të fluturojnë në një shpejtësi deri në 180 kilometra në orë.

Kliko per me shume info

“Liberty Sport” është më i mirë nga dy makinat, modeli bazë i të cilit kushton duke filluar me një çmim prej 400.000 dollarë transmeton Express.“Liberty Pionner”, kushton hic më pak se 600.000 dollarë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.