Zbulimi tronditës “Lamborghini” me probleme, mund të shpërthejë në zjarr!

Nuk do ta besoni, por edhe Lamborghini ka probleme. Jeni mësuar që kjo veturë të mos ketë ndonjë defekt, por ja që nuk është ashtu.

Lamborghini mund të rrezikohet nga zjarri. Ky është konstatimi i fundit.

Kliko per me shume info

“Në kushte të caktuara makinës, ndërsa automjeti ka një bombolë gazi të plotë, benzinë mund të kontaktoni sistemi i shkarkimit dhe mund të ndodhë që të kaplohet nga zjarri.

Lamborghini tha të mërkurën se është i vetëdijshëm për shtatë raste të zjarrit në të gjithë botën. Por këto probleme do të rregullohen thuhet në këtë njoftim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.