Kosovari gjeti mangësi në sistem, ‘’Instagram’’ e shpërblen me 25 mijë dollar

Një Kosovar është shpërblyer nga kompania “Instagram”, pasi ka gjetur mangësi në këtë rrjet social.

Benjamini është nga fshati Llaushë, i komunës së Skenderajt. Ai ndjek studimet e vitit të parë në Shkenca Kompjuterike në kolegjin privat UBT.

Kliko per me shume info

Ai si studenti i vetëm shqiptar nga miliona përdorues të Instagram-it , arriti të përmirësojë gabimet e kësaj platforme, prandaj edhe do shpërblehet me 25 mijë dollarë.

Ndërkohe Benjamini ka theksuar se Instagram është platformë që ka tipare dalluese, por gjithsesi sipas tij nuk ka qenë e vështirë që të gjejë mangësi në sigurinë e përdoruesve.

“Për disa muaj rresht kam testuar mangësitë dhe gabimet e Instagram-it dhe kam raportuar tek kompania dhe si përgjigje ata më aprovuan testimet, si dhe më kanë shpërblyer me një shumë të konsiderueshme të të hollave, që pres t’i marrë ditëve në vazhdim”, tregoi Gecaj, i cili duke shpjeguar mënyrën e realizimit të kësaj pune, shtoi se ka arritur që me llogari të rreme, të mbyllë shumë llogari të përdoruesve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.